Evenimente

Evenimente 

 

Avanpremiera filmului documentar “Icoana pe sticlă – Reazem și putere”
Studioul VideoArt al Ministerului Culturii și Identității Naționale, în colaborare cu Studioul GoPo Production, vă invită joi, 30 martie 2017, ora 17:00, la avanpremiera filmului documentar „Icoana pe sticlă… (Citește mai mult)

grafica

 

 

 

 

 

 


Simpozionul expoziției Grafică Contemporană Brașoveană
În data de 07 august 2014, în colaborare cu Muzeul de Artă Brașov, a avut loc simpozionul expoziției Grafică Contemporană Brașoveană, realizată de Albert Zoltan, Abraham Jakab, Bartha Arp… (Citește mai mult)

grafica

 

 

 

 


Lansare de carte regală în Muzeul Ţării Făgăraşului “Valer Literat”
Curtea Veche Publishing, lansează luni, 12 mai, în Braşov şi Făgăraş, cele mai recente volume regale publicate la editura Curtea Veche: “Margareta. Portretul Principesei Moştenitoare” şi “Trei poduri peste lume”. Evenimentele au loc în prezenţa ASR Principelui Radu al României şi… (Citește mai mult)

lansare-mic

 

 

 

 


Noaptea Muzeelor
Noaptea Europeană a Muzeelor este un eveniment de succes iniţiat de Ministerul Culturii şi Comunicării…(Citește mai mult)

noaptea muzeelor mic

 

 

 

 


Concursul “Cine știe câștigă”
În data de 15 ianuarie, Radio România Cultural a organizat împreună cu Primăria Municipiului Făgăraş şi Muzeul Ţării Făgăraşului un concurs de cultură generală despre Făgăraş. Acest concurs…(Citește mai mult)

CSC